Et skoleskift er en stor beslutning, og du er altid mere end velkommen til at kontakte os omkring skoleskift. Det er vigtigt for os, at skabe en tryg proces for både barn og forældre.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om Tilst Skole og hvordan vi underviser, samarbejder m.m.

På Tilst Skole udvikling og tilfredshed højt, og arbejder aktivt med at skabe de bedst rammer for et godt skoleliv. Skolens forældre er tilfredse med skolen, og vi er gode til at motivere vores elever og skabe en god overgang til ungdomsuddannelser.

Praktisk info omkring skoleskift

Vi er glade for, at du overvejer et lade dit barn skifte til Tilst Skole. Der er dog forskel på processen og mulighederne ved skoleskift alt efter jeres bopæl. Dit barn har ret til at blive indskrevet på Tilst Skole, hvis I bor i skoledistriktet for Tilst Skole. Informationer omkring skoledistrikter og skoleskift i Aarhus kommune kan du finde på kommunens hjemmeside.

Bor du i skoledistriktet?

Du kan søge om optagelse på Tilst Skole med det ansøgningsskema, som du henter på aarhus.dk/skoleskift.

Udfyld skemaet og send det til til@mbu.aarhus.dk..

Vi kontakter dig, når vi har modtaget skemaet, så vi sammen kan aftale det praktiske.

Bor du ikke i skoledistriktet?

Vi kan ikke garantere en plads, hvis du og dit barn bor uden for vores distrikt. Det kan dog sagtens være, at dit barn kan få en plads, hvis der er en ledig plads i en klasse på dit barns årgang.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 8940 9370 eller til@mbu.aarhus.dk og høre, om der er en ledig plads.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 8940 9370, hvis du har spørgsmål eller vil tale med den pædagogiske leder for dit barns klassetrin.

Vi skal dog have dit ansøgningsskema, før vi kan placere dit barn i en bestemt klasse.