Skolevalg

Det er dig som forældre, der vælger hvor du ønsker, at dit barn skal starte i skole. Vi håber selvfølgelig, at du vælger Tilst Skole - byens skole for byens børn. Vil du hører mere om Tilst Skole - hvordan vi underviser, udvikler og danner vores elever; hvordan vi sikre en god skole start eller hvordan, at vi skaber et godt forældresamarbejde? Eller har du spørgsmål til eller om skolen?

Så kom til infomøde på Tilst Skole den 26. oktober kl. 17.00 til 18.30 (Nærmere info i indbydelsen)

På skolens hjemmeside kan du læse meget mere om overgangen fra børnehave til skole, skolestart, undervisningen, SFO'en, forældretilfredshed, bestyrelsen og ledelses arbejde m.m. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til skolen på til@mbu.aarhus.dk. Du kan også ringe til skoleleder Lone Jørgensen på 2920 3885 eller pædagogisk leder for indskoling Thomas Young Pedersen  på 2920 3882.

Skoleindskrivning

Skoleindskrivning foregår digitalt og åbner den 4. oktober 2021. Sidste frist for at skrive dit barn op til skole er den 7. januar 2022. Er du forældre til et barn født i 2016 skal du skrive dit barn op til skolestart i denne periode. Skoleindskrivning foregår på aarhus.dk/skoleindskrivning. Her kan du også læse mere om skoleindskrivning i Aarhus Kommune.

#RartAtVære

Under hashtag #RartAtVære og #VoresFolkeskole deles der gode historier og inspiration fra folkeskolerne på de sociale medier. Her kan du få et indblik i børnenes hverdagen og hvordan skolerne arbejder aktivt med at understøtte elevernes udvikling. På vores facebookside, Tilst Skole, kan du få små hverdagsglimt fra skolelivet på Tilst Skole. På vores folkeskole er der rart at være!