Her er der fokus på smag, anretning og variation. Vi ønsker at skabe mad, der sætter fantasien i spil, og samtidig udfordrer børnene til at prøve nye spændende smage og sammensætninger.

Bestil og betal mad/mælk hjemmefra

I vores kantine er det muligt at bestille og betale maden hjemmefra via telefon eller computer. Så er du sikker på at få præcis dét, du ønsker. Derefter kan dit barn hente maden i kantinens åbningstider. Med denne mulighed undgår dit barn også en eventuel kø, da maden er klar og pakket til afhentning. Bemærk, at det i vores bestillingssystem også er muligt at bestille mælk.

OBS: Bestillingssystemet lukker for bestilling hver dag kl. 8:00.

Køb maden i kantinen

Det er altid muligt at købe mad i kantinen, vi tilbyder dagligt hjemmebagt brød, frisklavet smoothies, frugt, juice og vand, samt en lun ret i 12 pausen.
Betaling sker med kontanter eller via MobilePay på 4185 7494.

Menuen

Menuen skifter hver anden uge, og via vores bestillingssystem kan man holde øje med den gældende samt fremtidige menu.

Du kan også se menu under Overblik på Aula (fra uge 43)

Kantinens åbningstider

Kl. 9:30 – 10:00
kl. 12:00 – 12:40 (Bemærk! Vi tilbyder afhentning af forudbestilt mad allerede fra kl. 11:45)

Kontakt

Vores Kantineleder er Mikkel. Du kan kontakte ham på tlf. 4185 7152 eller mikos@aarhus.dk.

I er meget velkomne til at følge os på Instagram på @tilst_skole_kantinen. Her opdaterer vi løbende med stemningsbilleder af den mad, vi serverer.